Dogan CompanyDogan Company

Schoonmaak van kantoren en winkels

Dogan Company is specialist in het vakkundig schoonmaken van kantooromgevingen. Een schone werkplek, schoon sanitair, vakkundig vloeronderhoud en andere vormen van specialistische reiniging zijn de vakman toevertrouwd. Vanuit dat vakspecialisme denken we met u mee en handelen proactief. We bieden schoonmaak op maat.

 
 

Schoonmaak van horeca

Voor bedrijven die werkzaam zijn in het horeca segment is de schoonmaak één van de belangrijkste onderdelen van de onderneming. Uw horeca gelegenheid moet te allen tijde hygiënisch en schoon zijn.

 

Schoonmaak in de bouw

Schoonmaak in de bouw moet uitgevoerd worden door ervaren specialisten. Hiervoor kunt u vertrouwen op de expertise van Dogan Company. Het is belangrijk dat de bouwomgeving schoon is om goed en veilig te kunnen werken.
Wij zijn een erkend bedrijf gespecialiseerd in diverse soorten schoonmaakwerk. Schoonmaak in de bouw is er één van. Ons schoonmaakpersoneel is gemotiveerd om bij u te komen werken en omdat er regelmatig controles worden uitgevoerd hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit!

 
 
 

Ruiten schoonmaken

Het is belangrijk om de glazen van je ramen, deuren en voorgevel mooi schoon te houden. Je kunt dan lekker naar buiten kijken en genieten van het mooie weer en het uitzicht. Je glazen wassen is dus een slimme zaak om volop van je uitzicht te genieten. En natuurlijk ook om het mooi licht in je huis te krijgen. Een woning kun je vaak nog wel zelf doen, maar je kunt er ook voor kiezen om een glazenwasser in te huren bij Dogan Company.

 

Schoonmaak in scholen

Scholen hebben een grote verantwoordelijkheid. In het onderwijs wordt het fundament gelegd voor een kansrijke toekomst. Een schone leeromgeving zorgt ervoor dat leerlingen beter presteren en is een voorwaarde voor goed onderwijs. Dogan Company biedt oplossingen op maat voor de schoonmaak in scholen.

 
 

24/7 Bereikbaar

Wij vinden het erg belangrijk dat u meteen actie kunt ondernemen als u met een probleem of vraag zit. Dat is de reden dat wij maar liefst 24 uur per dag bereikbaar zijn en van maandag tot en met zondag! Wat ons onderscheidt van andere schoonmaakbedrijven is bereikbaarheid. Bovendien vinden wij betrouwbaarheid erg belangrijk. U kunt erop rekenen dat wij onze beloftes nakomen, zodat u altijd weet waar u aan toe bent

Maandag - Zondag

Bepaalde projecten vereisen een specifieke aanpak. Vandaar werken we - indien gewenst - 7/7. Onze weekendploeg staat als extra service naar de klant toe steeds ter uwer beschikking.