Dogan CompanyDogan Company

Dogan Company

12695354_10207523282672165_309829043_oDogan Company is een jong, dynamisch schoonmaakbedrijf, dat met succes aan de weg timmert in regio Oost-Vlaanderen. Wij zijn geen prijsvechters, maar leveren kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Wij verzorgen schoonmaakdiensten bij diverse kantoren, scholen, winkelruimtes, … in de regio Oost-Vlaanderen.

Ervaring

Vanuit de door ons opgebouwde ervaring, de grote verscheidenheid aan machines en het gebruik van onderhoudsproducten zijn wij in staat elk willekeurig project, van klein tot groot, gedegen uit te voeren.

Dogan Company onderscheid zich

Wij onderscheiden ons in de branche door onze persoonlijke aanpak, zorgvuldigheid en gedrevenheid waarmee we ons werk verrichten. Daarnaast zijn wij ook erg betrokken bij ons personeel. Om de kwaliteit van het schoonmaakwerk te waarborgen worden nieuwe medewerkers extra goed begeleid tijdens de inwerkperiode. Wij vinden het belangrijk dat u te maken krijgt met een vast team van professionele schoonmakers dat kwaliteit levert zoals u van hen mag verwachten.

Bent u op zoek naar een team van enthousiaste mensen om uw schoonmaakwensen te vervullen? Neem dan contact met ons op.

 

ACTIEF IN GANS VLAANDEREN

Wij zijn actief in gans Vlaanderen!

Wij zijn actief in gans Vlaanderen en bij voorkeur in de omgeving Brussel, Mechelen, Leuven, Diest & Tienen.

Vlaanderenmapn

 

24/7 Bereikbaar

Wij vinden het erg belangrijk dat u meteen actie kunt ondernemen als u met een probleem of vraag zit. Dat is de reden dat wij maar liefst 24 uur per dag bereikbaar zijn en van maandag tot en met zondag! Wat ons onderscheidt van andere schoonmaakbedrijven is bereikbaarheid. Bovendien vinden wij betrouwbaarheid erg belangrijk. U kunt erop rekenen dat wij onze beloftes nakomen, zodat u altijd weet waar u aan toe bent

Maandag - Zondag

Bepaalde projecten vereisen een specifieke aanpak. Vandaar werken we - indien gewenst - 7/7. Onze weekendploeg staat als extra service naar de klant toe steeds ter uwer beschikking.